Logo Wandel Drie Daagse Dalfsen
  Home   |  De routes   |  Nieuws   |  Foto's   |  Inschrijven     

Historie

Nadat de wandel3daagse jarenlang door de VVV in Dalfsen werd georganiseerd heeft Operetteverening Belcanto de organisatie overgenomen. In 2007 achtten zij het niet verantwoord meer om n.a.v. de problemen tijdens de wandel4daagse in Nijmegen dit festijn nog langer te organiseren. Een aantal enthousiaste Dalfsenaren te weten Ton Smeenk, Marian Bekedam en Inge Snijder hebben het breitling kopior initiatief genomen om de wandel3daagse voort te zetten. Met Ad Goudzwaard, Ingrid Bannink, Rikus van der Vegt en Jan Oomkes is een bestuur gevormd en zij heeft de wandel3daagse in 2007 georganiseerd. Er is een stichting opgericht met als doel de wandel3daagse jaarlijks te organiseren.

Na een jaar hebben Ingrid Bannink, Jan Oomkes en Rikus v.d. Vegt het bestuur verlaten en zijn Gerwin Bonhof en Ronald Frets toegetreden. Inmiddels zijn de laatste twee gestopt en in september 2008 is Ina Akkerman het bestuur komen versterken. Sinds april 2011 Roelof Meenderman en met de toetreding van Wim Boshoven in april 2012 is het bestuur weer op volle sterkte. In 2014 is Wim ermee getopt en in 2015 is Arjan Holsappel ons bestuur komen versterken.
In 2016 heeft Ton Smeek na vele jaren het voorzitterschap overgedragen aan Lieke Meijer.

De Historische Kring Dalfsen heeft ontdekt dat de Wandel3daagse in 2007 voor de 50e keer werd georganiseerd. Dit is uitbundig gevierd met een ballonwedstrijd. Op de foto: de gelukkige prijswinnaars pakken hun cadeautjes uit.

 

 

rolex replica watches uk

 

De uitslag is:

1 Jorien Feenstra 103 km
2 Niek van Ringen  98 km
3 Stijn Hulst           94 km


Wandel Drie Daagse Dalfsen